Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedves Érdeklődő!

1992-ben alapított cégünk családi vállalkozás, amely 1998 óta foglalkozik lakástextil kis- és nagykereskedelemmel, mára pedig magyarországi kereskedelmének egyik meghatározó szereplőjévé vált.
Valljuk, hogy a kifogástalan minőség kulcsa a megfelelő alapanyag, így az általunk forgalmazott árucikkek származási helyére és minőségére is kiemelten figyelünk.
Az alapanyag mellett természetesen a kivitelezésre is aprólékosan ügyelünk annak érdekében, hogy kiváló minőségű késztermékeket tudjunk Megrendelőink számára biztosítani.
Gyakran látogatunk el nemzetközi szakmai kiállításokra és vásárokra, hogy a gyártókkal személyesen találkozva tudjuk Önöknek elhozni a minőségi anyagokat és a legfrissebb irányvonalakat. A divatos színek és minták mellett azonban a klasszikus stílus szerelmesei is bőséggel válogathatnak széles kínálatunkból, színes és vidám gyermekfüggönyeinkkel pedig a legkisebbeknek szeretnénk kedveskedni.
Mindezek mellett folyamatosan változó akciós kínálatunkból még kedvezőbb áron juthatnak hozzá kiváló minőségű termékeinkhez.

Várjuk szíves érdeklődésüket, forduljanak hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Doboka Margit
ügyvezető igazgató